Monday, November 16, 2009

*****TESTIMONIAL*****

Pihak Aloha Shawl amat memerlukan komen yang amat membina daripada anda....Anda boleh E-mail kepada kami komen anda dan kami akan publish ke ruangan testimonial ini. Anda juga boleh mengemailkan gambar anda sekali jika mahu ( gambar hendaklah diambil menggunakan produk yang dibeli daripada Aloha Shawl sahaja yer contohnya tudung, shawl, blouse dan lain-lain....) Cepat.... moh menglamerkan diri anda semua.... ;)
Anyway, thanks to u all...Terima kasih kerana shopping di Aloha Shawl...

1)Rabiahtul Adawiyah
hi.

sy dah dpt parcel tu tgh ari td, memang cantik sangat shwal yang sy beli dr awk tu. thanks.


*********************************************


2)Rush Miera

< rushmiera@yahoo.com >

hy pn. nora, i just want to inform u that i already received the shawls n tudung..
sangat puas hati dengan kualitinya...
thanks.

*********************************************

3)Nor Azlinda (Red)

"Cun kan Red pakai Tudung Plain Cerut warna Purple nih..."

........Kain tudung ni lembut. sejuuuuk jer rasa. selesa bila pakai..
......... kali ni aku beli tudung ni kat ALOHA SHAWL. harga macam biasa laa.. berpatutan la ngan kualiti kain ;)

Nak baca Entri penuh Red di sini

*********************************************

4)Nurbaiti Mohd Zin


Salam Kak Nora, I nak share gambar I memakai shawl/pashmina yg I beli dari you. Material mmg lembut sangat2 bila pakai dan selesa sekali. Mcm mana akk describe dlm blog tu mmg tepat sgt2. Thanks for your beautiful shawls/pashmina and keep up the excellent work.

(warna code dkL gmbr ni PSH 04)

Salam.. Regards..
Baiti Zin =)

*********************************************

3 comments:

~ ReD ~ said...

kalau saya publish entry dalam my blog..
dapat diskaun x??:D

nti kalau dh smpai tudung n shawl tu, saya akn buat ntry kt my blog;)

~ linda ~

Nora said...

yup linda...amatlah digalakkan... ;) nanti akak anggap sebagai komenyer dan lepastuh linda leh dapat 5% discount.... thanks ya... ;)

~ ReD ~ said...

salam..puan nora.. sy dh buat entry a.k.a testimonial di blog saya

http://journey-of-red.blogspot.com/2010/01/kalau-dah-gila-tu-memang-gila-jugak.html

neway, hope biz puan makin maju! chaiyok!;)